reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vaječná tlačenka

Ingredience

  • sterilovaná pikantní zelenina (330 ml) 1 dávka
  • měkký salám 200 g
  • natvrdo uvařená vejce 6 kusů
  • majonéza 250 ml
  • masox 1 dávka
  • sáček želatiny na vaječnou tlačenku 1 kus

1. Zeleninu scedíme do odměrky, pokrájíme a dáme do mísy. Přidáme nakrájený salám na malé kostičky, nakrájená vejce, přidáme majonézu a vše zamícháme.
2. Do scezeného nálevu přidáme studenou vodu (max. 300 ml). Z toho 150 ml dáme chvilku povařit s jednou kostkou masoxu a vmícháme želatinu – už nevaříme! Poté přidáme zbytek nálevu s vodou. Tuto tekutinu vlijeme do směsi, kterou jsme si připravili. Zamícháme a přelijeme do srnčího hřbetu vyloženého potravinářskou fólií. Dáme nejméně na dvě hodiny vychladit do ledničky a podáváme s plátky bílého pečiva

Zdroj: Vaječná tlačenka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vajecna-tlacenka [On-line 05.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.