Suroviny
- kvalitní vanilková zmrzlina 500 g
- pistácie 200 g
- mléčná čokoláda 1 hrst
- bílá čokoláda 1 hrst
- hořká čokoláda 1 hrst
- voda 6 lžic
- jahody 5 větších
- borůvky 100 g
Z vanilkové zmrzliny si uděláme kuličky, které vyvalíme v pistáciové drti, kterou jsme si namleli. Čokolády smícháme do jedné misky, přidáme vodu, rozehřejeme v mikrovlnné troubě či ve vodní lázni. Na talíř nalijeme rozehřátou čokoládu, opláchneme jahody i borůvky, překrojíme jahody a porce dezertu ozdobíme.
Zdroj: Vanilková zmrzlina v pistáciích s belgickou čokoládou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vanilkova-zmrzlina-v-pistaciich-s-belgickou-cokoladou [On-line 25.08.2016]
Poslední tip, trik či komentář