reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vanilková zmrzlina v pistáciích s belgickou čokoládou

Suroviny

  • kvalitní vanilková zmrzlina 500 g
  • pistácie 200 g
  • mléčná čokoláda 1 hrst
  • bílá čokoláda 1 hrst
  • hořká čokoláda 1 hrst
  • voda 6 lžic
  • jahody 5 větších
  • borůvky 100 g

Z vanilkové zmrzliny si uděláme kuličky, které vyvalíme v pistáciové drti, kterou jsme si namleli. Čokolády smícháme do jedné misky, přidáme vodu, rozehřejeme v mikrovlnné troubě či ve vodní lázni. Na talíř nalijeme rozehřátou čokoládu, opláchneme jahody i borůvky, překrojíme jahody a porce dezertu ozdobíme.

Zdroj: Vanilková zmrzlina v pistáciích s belgickou čokoládou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vanilkova-zmrzlina-v-pistaciich-s-belgickou-cokoladou  [On-line 25.08.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.