reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vánoční polévka z kapra

Ingredience

  • hlava z kapra 3 kusy
  • jikry a mlíčí 1 dávka
  • velká cibule 1 kus
  • celer 150 g
  • menší mrkev 2 kusy
  • petržel 1 kus
  • bobkový list 2 kusy
  • nové koření 6 kuliček
  • celý černý pepř 6 kuliček
  • petrželka a libeček 1 dávka
  • sůl a bílý pepř 1 špetka

1. Do dvou a půl litru si dáme vařit hlavy a odřezky z kapra. Přidáme očištěnou zeleninu a rozpůlenou cibuli. Přidáme sůl, bobkový list, nové koření a celý pepř a dál vaříme velmi pomalým varem jednu hodinu. Zeleninu vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Vývar scedíme a hlavy obereme. Maso a nakrájenou zeleninu vrátíme zpět do vývaru a polévku dochutíme bílým pepřem, libečkem a zelenou petrželkou. Podáváme horkou s osmaženými krutony.

Zdroj: Vánoční polévka z kapra; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vanocni-polevka-z-kapra [On-line 21.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.