Suroviny
- vepřová panenka 500 g
- mozzarella
- rajčata
- sůl
- pepř
- olej
Vepřovou panenku si očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dáme orestovat na rozpálený olej po obou stranách do zlatova. Nakrájíme si mozzarellu i rajče na plátky a dále položíme nejprve rajče, poté mozzarellu na maso.
Přikryjeme pokličkou a dusíme cca 2-4 minuty, až se rajčata prohřejí a sýr rozteče. Podáváme s listovým salátkem a pikantním dipem ze zakysané smetany.
Zdroj: Vepřová panenka s mozzarellou a rajčaty, toastový chléb; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprova-panenka-s-mozzarellou-rajcaty-toastovy-chleb [On-line 06.06.2015]
Poslední tip, trik či komentář