reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové nebo skopové kotlety na levanduli

 

  • 4 vepřové nebo skopové kotlety,
  • 1 lžička nasekané levandule (nebo půl lžičky sušené),
  • 3 stroužky česneku,
  • 1 cibule,
  • olej.

Na oleji dorůžova orestujeme nakrájenou cibuli. Přidáme kotlety, které jsme naklepali a nařízli jim okraje, aby se nekroutily, a které jsme potřeli česnekem utřeným se solí. Opečeme je, přidáme levanduli, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme ve středně vyhřáté troubě. Ke konci pečení poklici sejmeme, aby kotlety dostaly pěknou barvu. Podáváme na nahřátých talířích (skopové kotlety) s bramborami nebo s bramborovými knedlíky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.