reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové po brněnsku

  • 1,5 kg vepřové kotlety (nebo plece)
  • 20 dkg žampionů
  • sůl
  • pepř
  • trocha hořčice
  • 3 vejce na obalování
  • strouhanka
  • 1 větší cibule
  • nové koření

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran hořčicí a ve strouhance všechny rozklepeme. Pak obalíme v rozšlehaném vajíčku a pokládáme na pánev, zprudka opečeme. Opečené maso vyjmeme a do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku, žampiony nakrájené na plátky a krátce osmahneme. Následně vložíme maso zpátky, zalijeme vodou a dusíme 20 minut.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprove-po-brnensku

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.