reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové rolky se šťouchanými bramborami

Suroviny

  • vepřová krkovice bez kosti 5 plátků
  • rajčatový protlak 2 lžíce
  • černé olivy 10 ks
  • sůl
  • olej 2 lžíce
  • pepř
  • brambory 800 g
  • jarní cibulka 2 ks
  • máslo 1 lžíce

Vepřové rolky: Připravíme si pánev s olejem, necháme rozehřát a troubu předehřejeme na 220 stupňů. Plátky masa osolíme, opepříme, potřeme rajčatovým protlakem, poklademe najemno nakrájenými sušenými rajčaty a pokrájenými olivami (na každý plátek vychází 2 sušená rajčata a 2 olivy). Plátky srolujeme a ovážeme nití, aby se nerozpadly, zabalené potřeme opět protlakem a ještě osolíme a opepříme dle chuti. Závitky zprudka osmahneme asi dvě minuty z každé strany na pánvi, kterou jsme si předem připravili, vyjmeme z pánve a spolu s výpekem vložíme do zapékací mísy, přidáme dle potřeby vodu a přikryté dáme do předehřáté trouby, kde ještě asi 20 minut dopečeme.
Šťouchané brambory: Brambory oškrábeme, nakrájíme a dáme vařit, po uvaření rozšťoucháme a přimícháme najemno nakrájenou jarní cibulku se lžící másla.

Zdroj: Vepřové rolky se šťouchanými bramborami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprove-rolky-se-stouchanymi-bramborami  [On-line 30.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.