reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřový srnčí hřbet

  • pepř 1 špetka
  • cibule 2 ks
  • sůl 1 špetka
  • česnek 5 stroužků
  • bobkový list 2 ks
  • nové koření 6 kuliček
  • vepřové maso (plecko) 1 kg

Do velkého hrnce dáme vařit maso. Přidáme celé cibule, nové koření, bobkový list a sůl. Vaříme doměkka. Maso nakrájíme na kostky, přidáme vývar z masa a ochutíme česnekem, solí, pepřem a majoránkou.

Takto vzniklou směs plníme do formy. Vývar z masa musíme nechat pořádně zredukovat, aby po vychladnutí ztuhl a hřbet držel pohromadě.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprovy-srnci-hrbet [on-line 7.9.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.