reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vitello tonnato

Suroviny

  • telecí kýta 500 g
  • tuňák v plechovce 250 g
  • mrkev 2 ks
  • kapary 1 lžíce
  • ančovičky 4 ks
  • máslo 50 g
  • majonéza 3 lžíce
  • sůl
  • pepř
  • bageta k podávání

Telecí kýtu stáhneme provázkem do válečku a opečeme na másle v kastrole, kam dále přidáme tuňáka, kapary, ančovičky a mrkev, nakrájenou na větší kousky. Necháme restovat pět minut a pečeme v troubě asi hodinu na sto stupňů. Po uplynulé době maso vyndáme, necháme vychladnout, zbytek omáčky rozmixujeme a spojíme s majonézou. Telecí krájíme na plátky a podáváme se studenou omáčkou.

Zdroj: Vitello tonnato; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vitello-tonnato-0  [On-line 09.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.