Ingredience
- vepřové maso 500 g
- mrkev 1 kus
- petržel 1 kus
- půl celeru 1 kus
- cibule 1 kus
- koření dle chuti 1 dávka
- vejce 1 kus
- krupice dle potřeby 1 dávka
- polohrubá mouka dle potřeby 1 dávka
Do vody dáme mleté maso, koření, cibuli a necháme povařit. Zeleninu nakrájíme na kostečky a vaříme s masem. Ke konci přidáme petrželovou nať. Nakonec zavaříme krupicové noky. Na noky smícháme vejce s krupicí a nočky uvaříme zvlášť ve vodě.
Zdroj: Vývar z mletého masa a domácí nočky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-z-mleteho-masa-domaci-nocky [On-line 25.06.2014]
Poslední tip, trik či komentář