reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zeleninová polévka

Ingredience

  • hovězí přední maso 600 g
  • malé hlávkové zelí 1 kus
  • mrkev 1 kus
  • pórek 1 kus
  • tenké rýžové nudle 1 hrst
  • sůl 1 špetka
  • pažitka 1 dávka

Maso dáme vařit do dvou litrů vody. Ideálně táhneme pod bodem varu šest hodin. Než hovězí změkne, nakrájíme si zeleninu na tenké plátky, které se přidají do polévky teprve deset minut před dovařením. Nakonec vývar dochutíme solí, kořením a přidáme pažitku. Rýžové nudle si uvaříme podle návodu zvlášť a scedíme je. Dáme na dno talířů a přeléváme hotovou polévkou.

Zdroj: Zeleninová polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zeleninova-polevka-5 [On-line 11.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.