reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ZELNÉ LISTY PLNĚNÉ KANČÍM DLE MARIE TEREZIE S UHERSKÝM ZELÍM

Suroviny:

  • mleté kančí maso
  • hovězí ořez
  • zelí
  • vejce
  • mletá červená paprika
  • česnek
  • bílý pepř, sůl
  • máslo
  • cibule
  • zakysaná smetana
  • 2 kapie
  • hladká mouka
  • sádlo
  • klobása
  • slanina
  • kopr
  • strouhanka

Hlávku zelí odvaříme ve slané vodě a rozebereme lupeny.
Na sádle orestujeme cibuli, kousky klobásy, česnek, sladkou papriku, kapii, kousek zelí na proužky. Slaninu dáme do pánve a zalijeme smetanou.
V míse smícháme kančí maso a hovězí ořez, přidáme vejce, sůl, pepř, mletou papriku, zbytek špeku, podle potřeby přisypeme strouhanku.
Plátky zelí lehce naklepeme, dáme směs masa, kousek klobásy a zabalíme. Zapékací mísu vytřeme škvarky, vložíme závitky, zalijeme uherskou omáčkou a dáme do trouby na 220°C na 15 min, stáhneme na 140°C a necháme dojít. Zdobíme zakysanou smetanou a opečenou klobáskou s cibulí.

Zdroj: ZELNÉ LISTY PLNĚNÉ KANČÍM DLE MARIE TEREZIE S UHERSKÝM ZELÍM; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 26.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.