reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zuppa all‘ Ortolana

Suroviny

  • bílé fazole 100 g
  • čerstvý špenát 250 g
  • malá cibule 1 ks
  • mrkev 1 ks
  • řapíkatý celer
  • parmazán
  • olivový olej extra virgin sůl
  • sůl
  • pepř

Fazole na italskou zeleninovou polévku si přes noc namočíme do vody. Poté je v té samé vodě uvaříme do stupně „al dente“. V hrnci na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibulku, mrkev a řapíkatý celer. Přidáme špenátové listy a zeleninu necháme povařit. Vše zalijeme vývarem z fazolí a postupně přidáme i uvařené fazolky. Povaříme ještě pět minut, dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat s hoblinkami parmazánu nebo podobného sýru.

Zdroj: Zuppa all‘ Ortolana; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zuppa-all-ortolana  [On-line 20.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.