reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zuppa di orzo – Kroupová polévka

  • 100 g krup
  • 20 g másla
  • 1 mrkev
  • 1 řapíkatý celer
  • 80 g uzeného masa
  • 2 brambory
  • pár bobkových listů
  • hrst pažitky
  • sůl

V hrnci rozpustíme máslo a orestujeme na jemno nakrájený celer a mrkev. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme kroupy, uzené maso v celku, bobkové listy a necháme hodinu a čtvrt vařit. Po uplynulé době vyndáme uzené a nakrájíme ho na kostičky. Vrátíme zpět do polévky a přidáme ještě kostičky syrových brambor. Povaříme dalších 15 minut. Podáváme ozdobené pažitkou a bobkovým listem.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=700&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.