Suroviny
- rebarbora 400 g
- maliny 200 g
- zakysaná smetana 150 g
- Malinová omáčka (malinová šťáva a cukr) 100 g
- arašídové máslo 50 g
- bebe sušenky 100 g
- smetana 150 g
- cukr 100 g
- bazalka 10 g
Rebarboru oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a krátce povaříme v malinové omáčce.
Následně rebarboru vyjmeme z malinové omáčky, přilijeme smetanu, důkladně promícháme a směs nalijeme do lahve na šlehačku.
Zakysanou smetanu vložíme do plátna a necháme odkapat nejlépe přes noc v lednice, poté promícháme s cukrem .
Vezmeme si bebe sušenky a rozmixujeme s arašídovým máslem.
Zdroj: Marinovaná rebarbora s malinami, kysanou smetanou, malinovou espumou a bazalkou; Ohnivý kuře – pod pokličkou - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/marinovana-rebarbora-s-malinami-kysanou-smetanou-malinovou-espumou-bazalkou [On-line 01.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář