Suroviny
- sůl
- cibule 1 ks
- kuřecí skelety
- mrkev 1 ks
- petržel 1 ks
- celer
- nudle
- mletý pepř
- bobkový list 4 ks
- nové koření
Skelety opláchneme ve studené vodě a dáme do hrnce, přidáme cibulí, bobkový list, nové koření a celý pepř, vaříme do změknutí masa. Kořenovou zeleninu pokrájíme a uvaříme zvlášť. Potom vývar přecedíme a necháme vychladnout skelety, které obereme. Obrané maso dáme do vývaru spolu se zeleninou a dáme vařit. Až zelenina změkne, dochutíme solí a pepřem. Ke konci vaření přidáme čerstvou petrželku. Zvlášť v hrnci si uvaříme nudle do polévky.
Zdroj: Kuřecí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-10 [On-line 18.01.2017]
Poslední tip, trik či komentář