Suroviny:
- bažantí prsa
- tymián, rozmarýn
- zelené fazolky
- šalotka
- česnek
- slanina
- sůl, pepř
- rajčata
- cukr
- bažantí šťáva
- hustší bramborová kaše
Na oleji opečeme osolená a opepřená prsíčka, otočíme a necháme dojít.
Opečeme kostičky slaniny, přidáme fazolky, osolíme.
Šalotku a česnek opečeme na pokrájené slanině, nakonec přidáme čtvrtky rajčat bez pecek. Zalijeme šťávou z bažanta, přidáme pepř, sůl, tymián.
Pusinky z bramborové kaše dáme zapéct do trouby. Vyndáme, přidáme sos se šalotkou, na to fazolky se slaninou a bažantí maso.
Zdroj: BAŽANTÍ PRSÍČKA NA ŠALOTCE A ČESNEKU A ZÁMECKÁ KAŠE; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 22.12.2016]
Poslední tip, trik či komentář