Suroviny
- hovězí krk 200 g
- sýr stilton
- omáčka hoisin
- římský salát
- salátová okurka
- ředkev
- drůběží játra
- plátky slaniny
- portské víno
- jalapeňos
- sriracha
- bulka na burgery
- cibule
- vinný ocet
- cukr, sůl, pepř
Namleté maso vymícháme s ledovou vodou, osolíme a vytvarujeme burgery. Kolečka okurky a ředkve naložíme do vinného octa s cukrem a solí.
Drůbeží játra, burger, bulku a slaninu opečeme, játra zastříkneme portským, na burger dáme sýr.
Spodní bulku potřeme omáčkou hoisin, přidáme salát, burger, všechny ostatní ingredience a přiklopíme druhou bulkou s chilli omáčkou.
Zdroj: Big Bejby Burger; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/big-bejby-burger [On-line 07.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář