Suroviny
- hovězí maso 600 g
- plechovka hnědých fazolí 400 g
- plechovka krájených rajčat 400 g
- chilli papričky chipolette 4
- cibule 3
- česnek 6 stroužků
- drcený koriandr 1 lžička
- hovězí vývar 500 ml
- hořká čokoláda 50 g
- cukr, sůl, římský kmín, olej
Na oleji orestujeme namleté maso, přidáme najemno nakrájenou cibuli a chilli papričky, posekaný česnek, cukr, zarestujeme, přidáme krájená rajčata, vývar a necháme dusit do měkka.
Nakonec vmícháme fazole z plechovky a ochutíme římským kmínem, skořicí, čokoládou, solí a cukrem.
Zdroj: Chilli con carne; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/chilli-con-carne [On-line 17.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář