reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cibulačka

Suroviny

  • velké cibule 3 ks
  • máslo 50 g
  • vývar 900 ml
  • tvrdý sýr 200 g
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • čerstvý tymián
  • bobkový list
  • cukr 1 lžíce
  • hladká mouka 1 lžíce
  • bílé víno 200 ml
  • bageta k podávání

Cibuli očistíme a nakrájíme na půlkolečka, která orestujeme na másle a oleji, přidáme cukr, zarestujeme, přidáme tymián, bobkový list a víno. Alkohol necháme vyvařit, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a vaříme asi půl hodiny. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s opečenou bagetou a nastrouhaným sýrem.

Zdroj: Cibulačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cibulacka-4  [On-line 27.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.