reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Crème fraîche s ovocem

Suroviny

  • ovoce dle chuti (banán, jahody, jablka, hrušky, broskve)
  • mascarpone
  • vanilkový cukr
  • smetana ke šlehání
  • podmáslí 2 lžíce
  • zakysaná smetana
  • zmrzlina

Pravý crème fraîche: Smetanu ke šlehání smícháme se dvěma lžícemi podmáslí, zakryjeme talířkem nebo potravinářskou folií a necháme v pokojové teplotě 24 hodin pracovat.
Falešný crème fraîche: Vyšleháme mascarpone s trochou zakysané smetany a vanilkovým cukrem. Dáme vychladit.
Ovoce: Vybrané ovoce si očistíme, nakrájíme na přibližně stejně velké díly, napícháme na špejle a grilujeme přibližně dvě minuty z každé strany.

Zdroj: Crème fraîche s ovocem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/creme-fraiche-s-ovocem  [On-line 29.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.