Ingredience:
- 500 g drůbežích skeletů na polévku (kosti, hřbety, křídla apod.),
- 2 mrkve,
- 1 malý celer,
- 1 petržel,
- 1 cibule,
- snítky libečku,
- snítky zelené petrželky,
- celý pepř,
- nové koření,
- 1 bobkový list
- sůl,
- domácí nudle
Drůbeži skelety, koření a kořenovou zeleninu vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Sebereme sedlinu a dále vaříme na mírném ohni asi hodinu. Poté scedíme, obereme maso, nakrájíme zeleninu na kostičky. Do polévkové mísy vložíme předem uvařené domácí nudle, přidáme maso, zeleninu, a zelenou petrželku a zalejeme vývarem. Podáváme horké.
Zdroj: Drůbeží vývar s masem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/drubezi-vyvar-s-masem [On-line 17.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář