reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Drůbeží vývar s masem

Ingredience:

  • 500 g drůbežích skeletů na polévku (kosti, hřbety, křídla apod.),
  • 2 mrkve,
  • 1 malý celer,
  • 1 petržel,
  • 1 cibule,
  • snítky libečku,
  • snítky zelené petrželky,
  • celý pepř,
  • nové koření,
  • 1 bobkový list
  • sůl,
  • domácí nudle

Drůbeži skelety, koření a kořenovou zeleninu vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Sebereme sedlinu a dále vaříme na mírném ohni asi hodinu. Poté scedíme, obereme maso, nakrájíme zeleninu na kostičky. Do polévkové mísy vložíme předem uvařené domácí nudle, přidáme maso, zeleninu, a zelenou petrželku a zalejeme vývarem. Podáváme horké.

Zdroj: Drůbeží vývar s masem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/drubezi-vyvar-s-masem [On-line 17.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.