reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Duetto di pasta fresca

Suroviny

  • pepř
  • šafrán 0,2 g

Tortelloni plněné ricotou a špenátem:

  • smetana 600 ml
  • parmazán 15 g
  • sýr Grana Padano 30 g
  • sůl
  • pepř
  • máslo 200 g
  • šalvěj 15 listů
  • parmazán 15 g
  • zbytek sýru Grano Padano
  • sůl

Kvalitní čerstvé tortellonise špenátem a ricottoudáme do vroucí vody a vaříme asi 3-4minuty.Na rozpálenou pánev dáme 600 ml smetany, smetanu přivedeme k varu, přidáme šafrán a mícháme asi minutu. Tortelloniscedíme a vložíme do šafránového krému. Servírujeme posypané sýrem granopadano.

Kvalitní čerstvé ravioliplněné masem dáme do vroucí vody a vaříme asi 3-4 minuty. Na pánvi rozpustíme 200g másla a vložíme patnáct listů šalvěje a přidáme 15 g nastrouhaného parmazánu. Scedíme uvařené ravioli a přidáme je do šalvějové omáčky. Nastrouháme zbytek sýru granopadano a zamícháme. Servírujeme ozdobené šalvějí.

Zdroj: Duetto di pasta fresca; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/duetto-di-pasta-fresca  [On-line 18.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.