reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská cibulačka

Suroviny

  • cibule 8 ks
  • máslo 50 g
  • bílé víno 200 ml
  • hovězí vývar 1500 ml
  • hladká mouka 2 lžíce
  • sůl
  • pepř
  • bobkový list 1 ks
  • kuličky nového koření
  • ementál 150 g
  • bagetka na krutony

V hrnci si rozpálíme máslo, na kterém opečeme cibuli dozlatova. Přidáme dvě lžíce hladké mouky a stále mícháme. Přilijeme bílé víno, které necháme úplně odvařit. Zalijeme vývarem, přidáme koření a necháme dál vařit 25 minut. Podáváme s krutony z bagetky a s nastrouhaným sýrem.

Zdroj: Francouzská cibulačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-cibulacka-12  [On-line 18.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.