reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar à la Maya

Suroviny

  • hovězí přední maso s kostí 400–500 g
  • kořenová zelnina (mrkev, celer, petržel) 150–200 g
  • bobkový list 2–3 ks
  • pepř 1 ks
  • nové koření
  • sůl

Hovězí maso s kostí omyjeme a dáme do hrnce se studenou vodou, bobkovým listem a novým kořením. Pro rychlejší přípravu lze použít tlakový hrnec. Kořenovou zeleninu mezitím očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Osmažíme ji v hrnci na másle, až změkne, osolíme a postupně přiléváme hotový vývar. Vyvařené maso obereme a libové kousky vrátíme do polévky.

Zdroj: Hovězí vývar à la Maya; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-la-maya  [On-line 13.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.