Suroviny
- hovězí kosti s masem 1 kg
- mrkev 3 ks
- petržel 1 ks
- malý celer 1 ks
- sůl
- pepř
- nové koření
- polévkové koření
- mouka na nočky
- vejce 1 ks
Do hrnce dáme opláchnuté hovězí kosti, přidáme oloupanou a nakrájenou zeleninu a vaříme 2-3hodiny. Vývar scedíme, obereme maso od kosti a nakrájíme do vývaru. Přidáme uvařenou a pokrájenou zeleninu.
Noky: do hrnku si dáme vejce, ochutíme solí, přidáme mouku, vytvoříme nočky a zavaříme.
Zdroj: Hovězí vývar s noky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-noky-0 [On-line 30.10.2015]
Poslední tip, trik či komentář