reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hruška v čokoládě

Suroviny

  • šlehačka na ozdobení
  • hruška 5 ks
  • cukr krystal 2-3 lžíce
  • bílé víno 600 ml
  • čokoláda na vaření
  • rozinky

Hrušky oloupeme a dáme do hlubšího hrnce. Osladíme a zalijeme téměř sedmičkou bílého vína, Troubu zapneme na 180 stupňů a vložíme hrušky, které necháme asi půlhodiny péct (dusit). Když jsou měkké, část vína slijeme, hrušky vyndáme a dáme je vychladit. Do zbytku vína dáme hrozinky a čokoládu a měl by se vařením vytvořit krém. Potom hrušky přelijeme čokoládovou polevou a podáváme na dezertním talířku, ozdobené šlehačkou.

Zdroj: Hruška v čokoládě; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hruska-v-cokolade  [On-line 14.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.