reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Italský tataráček

Suroviny

  • hovězí svíčková nasekaná nebo naškrábaná 250 g
  • sušená rajčata 50 g
  • olivový olej 2 lžíce
  • nasekané mandle hrst
  • čerstvá bazalka
  • sůl
  • pepř
  • parmezán a rukola na ozdobení

Všechny suroviny kromě masa, části parmazánu a rukoly rozmixujeme a vytvoříme tak pesto, které smícháme s nasekanou hovězí svíčkovou. Dochutíme a podáváme s opečenu bagetkou, navrchu tataráček ozdobíme rukolou a parmazánem.

Zdroj: Italský tataráček; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/italsky-tataracek  [On-line 03.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.