reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Japonská polévka s vepřovým masem

Suroviny

  • vepřová krkovice 250 g
  • pórek
  • sůl
  • zázvor
  • olej 200 g
  • pepř
  • mrkev 1 ks
  • česnek 2-3 stroužky
  • sojová omáčka 1 lžíce
  • vejce 1 ks
  • nudle do polévky
  • jarní cibulka

Nakrájenou mrkev, pórek, stroužky česneku a kousek zázvoru orestujeme na oleji. Po chvilce zeleninu zalejeme vodou, osolíme a opepříme. Přidáme vepřovou krkovici a necháme vařit asi 45 minut. Poté maso vyndáme a vývar přecedíme. Do čistého vývaru vložíme pokrájenou hlívu a nudle, dochutíme lžící sójové omáčky. Mezitím maso nakrájíme na tenké plátky a uvaříme vejce natvrdo. Vše spolu naservírujeme do hlubokého talíře.

Zdroj: Japonská polévka s vepřovým masem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/japonska-polevka-s-veprovym-masem  [On-line 14.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.