reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jiřinin vývar

Ingredience

  • půlka slepice nebo menší kuře 1 kus
  • kořenová zelenina: mrkev, celer, petržel 1 dávka
  • zelená petrželka 4 kusy
  • sůl a pepř 1 špetka
  • domácí nudle 1 dávka
  • sůl a pepř 1 dávka
  • kostka masoxu 1 kus
  • špetka podravky či jiné polévkové koření 1 špetka

Dáme vařit slepici do vody s kostkou masoxu. Když je měkká, maso vyjmeme, vývar přecedíme, přidáme nastrouhanou zeleninu, osolíme. Přidáme nudle a krátce povaříme. Nakonec dochutíme podravkou a ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou.

Zdroj: Jiřinin vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jirinin-vyvar [On-line 23.02.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.