reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kaldoun

Suroviny

  • kuřecí maso
  • kus másla
  • polévkové koření
  • hovězí maso
  • vepřové maso
  • kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
  • hladká mouka
  • sůl
  • pepř

Všechny tři druhy masa uvaříme dohromady v osolené vodě. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme a do vývaru přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu – množství dle chuti. Maso nakrájíme na kostky a vrátíme zpět do vývaru se zeleninou, nakonec polévku jemně zahustíme máslovou jíškou a ozdobíme zelenou natí. Do polévky můžeme zavařit žemlové nebo játrové knedlíčky.

Zdroj: Kaldoun; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kaldoun-1  [On-line 08.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.