reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí vývar

Suroviny

  • sůl
  • cibule 1 ks
  • kuřecí skelety
  • mrkev 1 ks
  • petržel 1 ks
  • celer
  • nudle
  • mletý pepř
  • bobkový list 4 ks
  • nové koření

Skelety opláchneme ve studené vodě a dáme do hrnce, přidáme cibulí, bobkový list, nové koření a celý pepř, vaříme do změknutí masa. Kořenovou zeleninu pokrájíme a uvaříme zvlášť. Potom vývar přecedíme a necháme vychladnout skelety, které obereme. Obrané maso dáme do vývaru spolu se zeleninou a dáme vařit. Až zelenina změkne, dochutíme solí a pepřem. Ke konci vaření přidáme čerstvou petrželku. Zvlášť v hrnci si uvaříme nudle do polévky.

Zdroj: Kuřecí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-10  [On-line 18.01.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.