Suroviny
- kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
- kuřecí skelety
- kuřecí stehna
- polévkové koření
- bobkový list
- sůl
- pepř
- nové koření
- domácí nudle
Kosti, maso a očištěnu kořenovou zeleninu a koření dáme vařit do osolené vody.Maso obereme, vrátíme do polévky, zeleninu pokrájíme a rovněž vložíme zpět do vývaru, posypeme zelenou petrželí. Zvlášť si uvaříme domácí nudle, které přidáváme do polévky těsně před samotným podáváním. Polévku servírujeme v polévkové míse.
Zdroj: Kuřecí vývar s domácími nudlemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-s-domacimi-nudlemi-9 [On-line 14.11.2015]
Poslední tip, trik či komentář