Suroviny
- mascarpone 1,5 balení
- jemný tvaroh 1/2 balení
- vanilkový cukr 1 sáček
- cukr moučka 4 lžíce
- čerstvé zralé jahody
- mandlový likér Amaretto 2 lžíce
V misce dobře umícháme mascarpone, tvaroh, amaretto, vanilkový cukr a dvě lžíce moučkového cukru. Pár pěkných jahod si odložíme stranou a zbytek rozmixujeme se zbylými dvěma lžícemi moučkového cukru.
Na talířky dáme omáčku z rozmixovaných jahod, na ni poklademe noky, které utvoříme pomocí dvou lžic z mascarponové směsi a nakonec dozdobíme jahodami, které jsme si dali stranou a můžeme přidat kousek čerstvé máty.
Zdroj: Mascarponové nočky s jahodami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/mascarponove-nocky-s-jahodami [On-line 10.06.2015]
Poslední tip, trik či komentář