reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masové koule Königsberger Klopse

Ingredience

  • 500 g mletého masa (směs hovězího a vepřového)
  • 200 g bílého pečiva
  • 125 ml mléka
  • 1 cibule
  • 4 filety ančoviček
  • 1 vejce
  • Půl
  • Pepř
  • Vývar
  • Bobkový list
  • Olej

Cibulku si nadrobno nakrájíme a opékáme, dokud nezesklovatí. Chleba nakrájíme na kostičky, které namočíme v teplém mléce. Tuto směs smícháme s cibulkou a necháme 10 minut odležet. Pak přidáme maso, vejce a ančovičky a začneme míchat. Pokud bude směs tužší, přilijeme vývar. Následně ze směsi uválíme koule, které vaříme přibližně 10 až 12 minut ve vodě s několika bobkovými listy.

Zdroj: Masové koule Königsberger Klopse; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2463-masove-koule-konigsberger-klopse/ [On-line 08.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.