reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Opilé švestky

Ingredience

  • sušené švetky 15 kusů
  • anglická slanina 300 g
  • brandy 100 ml

Všechny sušené švestky si naložíme tři dny předem do brandy. V den servírování švestky vyndáme z nálevu, zabalíme do slaniny a zapečeme v troubě vyhřáté na 200°C.

Zdroj: Opilé švestky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/opile-svestky-0 [On-line 15.11.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.