reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

PAPRIKOVÝ LUSK Z TĚRCHOVÉ

Suroviny:

  • 2 kapie, 1 zelená paprika
  • 800 g mletého vepřového masa
  • klobása
  • olej
  • cibule
  • kořenová zelenina
  • citrón
  • pasírovaná rajčata
  • rajčatové pyré
  • 3 vejce
  • celý pepř, nové koření, bobkový list
  • 3 rajčata
  • sůl, pepř
  • cukr
  • strouhanka
  • miska vařené rýže
  • kynutý knedlík

Smícháme mleté maso, vejce, sůl, pepř, vařenou rýži a strouhanku. Naplníme papriky a vložíme do pekáčku s olejem a cibulí na hrubo. Do paprik navrch vložíme kousky klobásy. Pečeme v troubě.
Do hrnce dáme olej, pepř celý, nové koření, bobkový list, zbytek pokrájené klobásy, kořenovou zeleninu, cibuli, trochu cukru a restujeme. Přidáme rajčata, rajčatové pyré, pasírovaná rajčata a zavaříme.
Slijeme tuk z pekáčku s paprikami a přidáme do omáčky. Omáčku propasírujeme.

Zdroj: PAPRIKOVÝ LUSK Z TĚRCHOVÉ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 19.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.