reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Paštika z kachních jater s omáčkou z lesních plodů, opečené pečivo

  • 3 – 4 cibule
  • 1 kg kachních jater
  • kachní (husí) sádlo
  • máslo a smetana na zjemnění chuti
  • bylinky podle chuti a potřeby
  • sůl
  • pepř
  • loupané spařené mandle a přeliv z lesních plodů

Na kachním (husím) sádle orestujeme dozlatova cibulku, přidáme kachní játra, orestujeme, nesolíme, aby nám játra neztvrdla, přidáme trochu pepře a bylinek podle chuti, dáme do mixéru a rozšleháme, přidáme smetanu, máslo, sůl, vylijeme do formy, navrch dáme loupané mandle a zalijeme sádlem. Necháme vychladnout 2 – 3 hodiny a podáváme s teplým pečivem a ovocným přelivem.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pastika-z-kachnich-jater

3 comments to Paštika z kachních jater s omáčkou z lesních plodů, opečené pečivo

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.