reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněná vykoštěná kachna s játrovou nádivkou a červené zelí

Suroviny:

  • 1 kachna
  • 4 housky
  • mléko
  • 2 vejce
  • 100 g drůbežích jater
  • zelená petrželka
  • sůl, pepř
  • kaštany
  • muškátový květ
  • červené zelí
  • čerstvé brusinky
  • máslo
  • červené víno

Vykoštěnou kachnu osolíme a naplníme nádivkou. Spíchneme nebo sešijeme, osolíme ze všech stran. Pečeme na 220°C, po půl hodině otočíme a stáhneme na 170°C.
Připravíme nádivku. 4 housky, mléko, játra, 2 žloutky, zelená petrželka, kaštany, sůl, pepř, muškát, sníh ze 2 vajec.
Brusinky dáme do másla, přidáme červené zelí, podlijeme červeným vínem.

Zdroj: Plněná vykoštěná kachna s játrovou nádivkou a červené zelí; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 16.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.