reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pošírovaná hruška v červeném víně s vanilkovou zmrzlinou

Suroviny

  • sladší červené víno 1 láhev
  • hruška 3 ks
  • vanilková zmrzlina 500 ml
  • skořice 1 ks

Oloupané hrušky podélně rozpůlíme a vyndáme jádřinec. Do kastrůlku nalijeme celou láhev červeného vína a vložíme skořici a hrušky. Vaříme na mírném ohni cca 20-30 minut a redukujeme víno, až se z něj stane skoro sirup. Hrušky mezitím změknou. Ovoce naservírujeme na talíř, doprostřed hrušky vložíme kopeček vanilkové zmrzliny a porci přelijeme sladkou vinnou omáčkou.

Zdroj: Pošírovaná hruška v červeném víně s vanilkovou zmrzlinou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/posirovana-hruska-v-cervenem-vine-s-vanilkovou-zmrzlinou  [On-line 17.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.