reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát z červené řepy s tuňákem

Ingredience

  • větší červená řepa 3 kusy
  • tuňák ve vlastní šťávě 250 g
  • cibule 1 kus
  • kmín 1 špetka
  • zelená nať dle chuti (petrželka, pažitka) 1 dávka
  • olivový olej 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka
  • francouzské bagety k podávání 1 dávka

1. Červené řepysi uvaříme doměkka a necháme vychladnout, teprve pak je oloupeme. Vychladlou řepu nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme tuňáka a cibuli nakrájenou na proužky. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a natě. Nakonec zakápneme olivovým olejem a dáme odležet do chladna.

2. Bagetky k podávání si rozpečeme dokřupava v předehřáté troubě – pečivo podáváme naopak teplé.

Zdroj: Salát z červené řepy s tuňákem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/salat-z-cervene-repy-s-tunakem [On-line 19.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.