reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Slepičí vývar

Suroviny

  • celý pepř
  • mrkev
  • slepice 1 ks
  • celer
  • petržel
  • sůl
  • domácí nudle
  • rajče 1 ks
  • cibule 1 ks
  • nové koření

Do hrnce s osolenou vodou vložíme slepici, celou očištěnou kořenovou zeleninu, rajče (mělo by pomoci čirému vývaru), celé koření a vaříme hodinu až dvě, dokud není slepice měkká.

Maso vyjmeme, kořenovou zeleninu nakrájíme a vrátíme do vývaru. Maso obereme a nakrájíme na kousky a též vrátíme zpět do polévky.

Dochutíme, zvlášť si uvaříme domácí nudle a podáváme je v horké polévce.

Zdroj: Slepičí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/slepici-vyvar-1  [On-line 10.04.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.