reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tartara di carne – Italský tatarák

  • 100 g hovězího zadního masa
  • 1/2 cibule
  • 1 lžíce kapar
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce rajčatového koncentrátu
  • 1 lžička worcesteru
  • 1 lžička tabasca
  • 1 panák koňaku
  • citronová šťáva z 1 citronu
  • 1 žloutek
  • hrst petrželové natě
  • olej extra virgin
  • sůl
  • pepř

Namleté maso smícháme s cibulkou nakrájenou na jemno, přidáme nasekané kapary, dijonskou hořčici, rajčatový koncentrát, worcester a tabasco. Vše dobře promícháme a přidáme koňak, citronovou šťávu, nasekanou petrželku a žloutek. Dochutíme solí a pepřem, zakápneme olivovým olejem, ozdobíme kaparami a podáváme s pečivem.

Zdroj: http://www.makro.cz/index.php?page_id=694&u=342 S Italem v kuchyni

1 comment to Tartara di carne – Italský tatarák

  • Takovýto tataráček bych si určitě dala. Někde musím najít recept, co mám od jednoho majitele restaurace a poslat jej ke zveřejnění. Bylo mi i vysvětleno, jak se má tatarák správně míchat. To mi na tomto receptu jaksi chybělo, protože není nad dobře promíchaný tatarák. Vidlička a lžička je správná kombinace, ale to provedení… Jinak je jen velmi málo jídel z masa, která jsou lepší něž tatarák. Dobrou chuť

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.