- pravé hovězí svíčkové 300 g
- cibule 1 kus
- červená sladká mletá paprika 1 špetka
- pepř a sůl 1 špetka
- mletý kmín 1 špetka
- worcesterová omáčka 1 lžíce
- plnotučná hořčice 1 lžíce
- kečup 2 lžíce
- 1 žloutek
- chléb na topinky
Maso uškrábeme, nebo nameleme v mlýnku na maso. Smícháme s ingrediencemi dle chuti. Cibuli krájíme na jemno, vmícháme a podáváme na oleji či sádle smažených nebo nasucho upražených topinkách se stroužkem česneku, solí, pepřem atd.
Zdroj: Tataráček s topinkou; Prostřeno TV http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-s-topinkou [On-line 7.5.2012]
Poslední tip, trik či komentář