reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Variace na carpaccio

Suroviny

  • hovězí svíčková 100 g
  • olivový olej 60 ml
  • rukola 200 g
  • citron 2 ks
  • červená řepa 1 ks
  • kozí sýr 80 g
  • parmezán 100 g
  • balzamikový ocet 10 ml
  • sůl
  • pepř
  • pečivo

Maso očistíme a nakrájíme na centimetrové plátky. Pečicí papír pokapeme olivovým olejem, vložíme maso a přikryjeme druhým pečicím papírem. Paličkou na maso rozklepeme svíčkovou do požadované šíře a servírujeme na talíř. Maso potřeme olejem, osolíme a opepříme. Rukolu dáme do misky, zakápneme olivovým olejem, citronem, osolíme a opepříme. Salát servírujeme na rozklepanou svíčkovou s hoblinkami parmezánu a čtvrtkou citronu.
Červenou řepu uvaříme ve vodě asi za 40 minut. Nožem nakrájíme na tenká kolečka a podáváme s kozím sýrem, rukolou a balsamikovým octem.

Zdroj: Variace na carpaccio; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/variace-na-carpaccio  [On-line 02.02.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.