reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové výpečky

Suroviny

  • vepřová plec 400 g
  • vepřový bůček bez kosti 500 g
  • tmavé pivo 500 ml
  • cibule 4 kusy
  • česnek 10 stroužků
  • sůl, kmín, sladká paprika
  • hovězí vývar nebo voda na podlévání

Bůček a plec nakrájíme na kostky, vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme, přidáme sladkou papriku, promícháme s nakrájenou cibulí a česnekem, podlijeme pivem a vývarem a pečeme pod poklicí při 160 °C asi hodinu a půl doměkka.
Pak zvýšíme teplotu, odkryjeme poklici a dopečeme dozlatova. Podáváme se zelím a bramborovými špalíčky.

Zdroj: Vepřové výpečky; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/veprove-vypecky [On-line 20.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.