Suroviny
- kachní skelet 1 ks
- droby z kachny
- kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
- kuřecí játra 500 g
- česnek 3 stroužky
- strouhanka dle potřeby
- sůl
- pepř
Drůbky a skelet dáme vařit na asi hodinu a půl do osolené vody. Po změknutí přecedíme a do vývaru dáme vařit nakrájenou kořenovou zeleninu. Nakonec přes haluškové síto zavaříme játrovou zavářku.
Na zavářku játra umeleme, přidáme česnek, sůl, pepř a podle potřeby strouhanku.
Zdroj: Vývar z kachny se zeleninou a játrovou zavářkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-z-kachny-se-zeleninou-jatrovou-zavarkou [On-line 01.06.2016]
Poslední tip, trik či komentář