reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vývar z kachny se zeleninou a játrovou zavářkou

Suroviny

  • kachní skelet 1 ks
  • droby z kachny
  • kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
  • kuřecí játra 500 g
  • česnek 3 stroužky
  • strouhanka dle potřeby
  • sůl
  • pepř

Drůbky a skelet dáme vařit na asi hodinu a půl do osolené vody. Po změknutí přecedíme a do vývaru dáme vařit nakrájenou kořenovou zeleninu. Nakonec přes haluškové síto zavaříme játrovou zavářku.

Na zavářku játra umeleme, přidáme česnek, sůl, pepř a podle potřeby strouhanku.

Zdroj: Vývar z kachny se zeleninou a játrovou zavářkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-z-kachny-se-zeleninou-jatrovou-zavarkou  [On-line 01.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.